ESKİŞEHİR / MİHALGAZİ - Mihalgazi Ortaokulu

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

Okulumuzda görevli olan kadınlar, Kadınlar Günü'nde Unutulmadı.

8 Mart Kadınlar Günü tüm dünyada ve ülkemizde coşkuyla kutlanırken, okul müdürümüz Vedat Duman önderliğinde okulumuzda görevli olan tüm kadın öğretmen ve personelin Dünya Kadınlar Günü'de  kendilerine dağıtılan karafil çiçekleri ve tatlı ikramları ile kutlandı.

11-03-2022

Okul müdürü Vedat Bey: özellikle Türk kadınlarının çalışkanlıkları, vefaları ve fedakarlıkları ile hem evlerimizde hem tüm iş yerlerinde hem de ülke genelinde hak ettikleri değeri görecekleri günlerin gelmesi dileklerini ileterek, kadınlar gününü kutladı.

11-03-2022

Okulumuz öğretmenlerinden İngilizce öğretmeni Ayşe Demir ile Matematik Öğretmeni Gülbahar Çay böyle güzel bir sürpriz ve gün için hem kendi adlarına hem de tüm kadın çalışanlarımız adına organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Yayın: 11.03.2022 - Güncelleme: 11.03.2022 13:46 - Görüntülenme: 138