ESKİŞEHİR / MİHALGAZİ - Mihalgazi Ortaokulu

Mihalgazi Ortaokulu

Mihalgazi Eskişehir
Vizyon
Atatürk ilkeleri ve milliyetçiliği doğrultusunda, demokratik ve laik bir eğitim çerçevesinde, bilimselliği ön planda tutarak, okul ve çevrenin ihtiyaçlarını gözeterek, okul aile işbirliğini sağlayarak planlı bir şekilde öğrencilerimizi bir üst kuruma hazırlamak.
Misyon
MİSYONUMUZ Öğrencilere, kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumlarına nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, ilköğretimin amaçlarının yüksek düzeyde gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.
Başarılar
Bugünün Küçüğü Yarının Girişimcisi Proje Yarışmasında İl birinciliği Bu Benim Esreim Proje yarışmasında İl Değerlendirme Kurulundan 8, Bölge Değerlendirme Kurulundan 4 projemizin geçmesi ve Bölge Bilim Kurulunca 3 Projemizin Bölge Final Sergisine çağırılması(Bölge Sergisinde 3 projesi sergilenebilen tek okul) Yunus Emre Haftası "Sözü Güzel Söyleyelim Projesi" Teşvik Ödülü Mesleki Eğitim Slogan Yarışmasında İl Üçüncüsü 2011-2012 eğitim öğretim yılı sonunda 44 mezun öğrencimizin 19 tanesi sınavla öğrenci olan ortaöğretim okullarına yerleşmesi( Anadolu Öğretmen, Anadolu, Sağlık Meslek vb.)
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
Öğretmenlerimiz şahsi araçları ile okula gelmektedirler.
İlçe Merkezi
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İl merkezine 40 km uzaklıktadır.